top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
Westrakoekjes 300GR vacuum.jpg

Assortiment aan vleesbrood van onze groothandel

Het allerbeste vleesbrood vindt u in het assortiment van onze groothandel. Vleeswaren Westra, gevestigd in Antwerpen, is al decennialang een begrip op gebied van vlees. Het vleesbrood uit het assortiment van onze groothandel staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en smaak, waarmee we ons onderscheiden in de culinaire sector.

Bent u benieuwd naar onze vleesbrood?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Het lekkerste vleesbrood vindt u in het assortiment van onze groothandel

Als gerenommeerde groothandel in vleeswaren zijn wij trots op ons uitgebreide assortiment aan vleesbrood. Elk vleesbrood is zorgvuldig bereid volgens traditionele recepten, en dit met de beste ingrediënten. Naast vleesbrood bieden wij als leverancier van charcuterie ook een divers assortiment aan andere vleeswaren aan. Denk bijvoorbeeld aan huisgemaakte patés. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan bereide gerechten aan. Ons vleesbrood is ideaal voor zowel een snelle lunch als een uitgebreide maaltijd en is een populaire keuze bij onze zakelijke klanten.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Plaats vandaag nog uw bestelling

Bent u op zoek naar het fijnste vleesbrood uit het assortiment van onze groothandel? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. Bel naar +32 (0)3 225 17 00 of vul het contactformulier in. Ons assortiment aan vleesbrood is de perfecte aanvulling voor uw menu of bedrijfskantine. Vergeet ook niet onze promotiefolders te bekijken voor actuele aanbiedingen en nieuwe producten!

Bedankt voor de inzending!

website.PNG
bottom of page