top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
website.PNG

Huisgemaakte patés van onze groothandel

Ontdek de huisgemaakte patés van onze groothandel, een culinaire specialiteit van Vleeswaren Westra, gelegen in het hart van Antwerpen. Onze huisgemaakte paté is een toonbeeld van ambacht en kwaliteit, gecreëerd met passie en vakmanschap. Wanneer u kiest voor de ambachtelijke paté van onze groothandel, kiest u voor een product dat zorgvuldig en met de hand is bereid, volgens traditionele methoden.

Bent u benieuwd naar onze groothandel huisgemaakte patés?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Verse huisgemaakte patés bestellen bij onze groothandel

Als uw vertrouwde groothandel in vleeswaren, biedt Vleeswaren Westra een exclusief assortiment aan huisgemaakte patés aan. Elke paté is uniek, met een rijke en diepe smaak die alleen bereikt kan worden door jarenlange ervaring en toewijding. Als leverancier van charcuterie, garanderen wij de hoogste kwaliteit in elk van onze producten. De huisgemaakte patés van onze groothandel zijn niet alleen een delicatesse op zich, maar ook een perfecte aanvulling op uw culinaire aanbod. Naast paté vindt u bij onze groothandel ook een ruim assortiment aan vleesbrood.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Plaats uw bestelling voor versgemaakte paté

Neem vandaag nog contact op met Vleeswaren Westra om uw bestelling voor huisgemaakte paté van onze groothandel te plaatsen. Onze huisgemaakte paté, bereid met aandacht en zorg, wacht op u om ontdekt te worden. Bekijk ook onze promotiefolders voor de nieuwste aanbiedingen en producten. Naast onze paté bieden wij ook een assortiment aan heerlijke Belgische kazen aan, perfect voor elke fijnproever. Vertrouw op ons als uw leverancier van charcuterie en geniet van de unieke smaken die onze huisgemaakte paté te bieden heeft.

website.PNG
bottom of page