top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
website.PNG

Leverancier van charcuterie

Als uw vertrouwde leverancier van charcuterie, staat Vleeswaren Westra in Antwerpen bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en diversiteit in charcuterie. Onze rol als leverancier van charcuterie is gericht op het leveren van de beste vleeswaren aan onze klanten. Wij begrijpen dat als leverancier van charcuterie, versheid en smaak voorop staan in elke keuze die we maken.

Bent u benieuwd naar onze vleeswaren?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Verse huisgemaakte patés bestellen bij onze groothandel

Als groothandel in vleeswaren zijn wij trots op ons ruime assortiment aan hoogwaardige charcuterie. Van traditionele salami's en hammen tot huisgemaakte patés, ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Elke leverancier van charcuterie weet dat diversiteit cruciaal is; daarom bieden we onder meer een uitgebreid assortiment aan vleesbrood aan, elk met zijn unieke smaak en textuur. Als uw charcuterieleverancier zetten we ons in voor kwaliteit en consistentie, zodat u altijd kunt rekenen op het beste voor uw klanten.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Bestel nu uw charcuterie

Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of via het nummer +32 (0)3 225 17 00. Ons assortiment aan charcuterie staat klaar om de kwaliteit en smaak te leveren die u zoekt. Bekijk ook onze promotiefolders voor de nieuwste producten en aanbiedingen. Naast charcuterie bieden wij ook een prachtig assortiment aan Belgische kazen aan, perfect voor elke gelegenheid. Vertrouw op ons als uw leverancier van charcuterie en ervaar de premium kwaliteit die wij bieden!

website.PNG
bottom of page