top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
Vleeswaren snijden

Ambachtelijke kaasleverancier

Als ambachtelijke kaasleverancier onderscheidt Vleeswaren Westra, gelegen in Antwerpen, zich door zijn uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit en diversiteit in Belgische kazen. Als leverancier van Belgische kazen, bieden wij u een exclusieve ervaring met ons zorgvuldig geselecteerde assortiment. Dankzij onze expertise als groothandel in Belgische kazen zorgen wij ervoor dat elke kaas in ons assortiment een verhaal vertelt van traditie, smaak en kwaliteit.

Bent u benieuwd naar onze kazen?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

Heerlijke brie

Onze ambachtelijke kaasleverancier levert enkel topkwaliteit

Wanneer u Belgische kazen bestelt bij onze groothandel, kiest u voor niets minder dan topkwaliteit. Het assortiment aan kaas van onze groothandel omvat niet alleen de bekende Beemster-kazen, maar ook een breed scala aan andere ambachtelijke Belgische kazen. Elke kaas wordt met zorg geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van smaak en kwaliteit. Als ervaren groothandel in vleeswaren, begrijpen we hoe belangrijk het is om een divers en kwalitatief assortiment aan te bieden. Daarom kunt u bij onze groothandel alleen de beste Belgische kazen en charcuterie bestellen.

Plakjes vleeswaren

Waarom Belgische kazen bestellen bij onze groothandel?

Kiezen voor ons als uw ambachtelijke kaasleverancier is investeren in kwaliteit en authenticiteit die uw culinaire ervaringen verrijken. Wij geven u toegang tot een scala aan unieke en bijzondere kazen die met passie en expertise zijn vervaardigd. Deze kazen onderscheiden zich door hun rijke smaken en texturen, die alleen mogelijk zijn door traditionele bereidingswijzen en de zorg van ambachtelijke kaasmakers waarmee wij als kaasleverancier samenwerken. Bovendien biedt onze groothandel naast een ruim assortiment aan kaas ook een persoonlijke service, met deskundig advies over kaascombinaties en -pairings die uw gerechten naar een hoger niveau tillen. Door uw Belgische kazen bij onze groothandel te bestellen, ondersteunt u ook lokale producenten en duurzame praktijken, wat bijdraagt aan een verantwoorde en bewuste consumptie.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Bestel nu en ervaar de kwaliteit

Neem contact op met onze groothandel om uw kwalitatieve Belgische kazen bij ons te bestellen. U bereikt ons via het contactformulier hieronder of via het nummer +32 (0)3 225 17 00. Als leverancier van Belgische kazen staan wij klaar om u te voorzien van de beste producten uit ons assortiment. Bekijk ook onze promotiefolders voor de nieuwste aanbiedingen en verrassende combinaties. Naast kaas kunt u bij onze groothandel ook terecht voor een breed assortiment aan bereide gerechten. Laat u verrassen door de kwaliteit en diversiteit die onze ambachtelijke kaasleverancier te bieden heeft!

Bedankt voor de inzending!

website.PNG
bottom of page