top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
Westrakoekjes 300GR vacuum.jpg

Leverancier van bereide gerechten

Als trotse leverancier van bereide gerechten, biedt Vleeswaren Westra in Antwerpen een uitgebreid assortiment aan culinaire oplossingen voor uw bedrijf aan. Als ervaren groothandel in bereide gerechten begrijpen wij het belang van kwaliteit, smaak en variatie. Onze grootverpakkingen met bereide maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld om aan al uw culinaire behoeften te voldoen, of het nu gaat om dagelijkse maaltijden of speciale gelegenheden.

Bent u benieuwd naar onze bereide gerechten?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Leverancier van heerlijke verse bereide gerechten

Als uw leverancier van bereide gerechten, streven we ernaar om een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Ons assortiment omvat een scala aan heerlijke, verse gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Als groothandel in vleeswaren integreren we kwaliteitsvlees in vele van onze maaltijden, waardoor ze een rijke en bevredigende smaak krijgen. Wij bieden ook verscheidene seizoensgebonden gerechten aan, waardoor u altijd iets nieuws en spannends kunt presenteren aan uw klanten. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot maaltijdbuffet, onze grootverpakkingen met bereide maaltijden zijn perfect voor elke gelegenheid.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Bestel nu uw verse bereide gerechten

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze groothandel in bereide gerechten om uw bestelling te plaatsen. Als leverancier van bereide gerechten zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende service en hoogkwalitatieve maaltijden. Bekijk snel onze promotiefolders voor de nieuwste aanbiedingen en seizoensspecialiteiten. Naast onze bereide gerechten bieden we ook een assortiment aan verse salades aan, perfect als aanvulling op uw menu. Kies voor onze betrouwbare groothandel en ervaar het gemak en de kwaliteit van onze grootverpakkingen met bereide maaltijden.

website.PNG
bottom of page