top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
kleiner formaat.PNG

Maaltijdbuffet van onze groothandel

Stel een maaltijdbuffet samen uit de producten van onze groothandel voor al uw evenementen en bijeenkomsten. Vleeswaren Westra, gevestigd in Antwerpen, biedt een uitgebreid aanbod aan verse maaltijden aan, ideaal voor elke gelegenheid. Met een maaltijdbuffet van onze groothandel kiest u voor diversiteit, smaak en kwaliteit, perfect afgestemd op uw wensen en de verwachtingen van uw gasten.

Bent u benieuwd naar onze groothandel maaltijdbuffet ?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Vers en ambachtelijk maaltijdbuffet bestellen bij onze groothandel

Als ervaren groothandel in vleeswaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maaltijdbuffetten, samengesteld met de meest smaakvolle bereide gerechten. Van verse salades tot warme, hartige lekkernijen, onze groothandel biedt een breed scala aan culinaire opties voor uw maaltijdbuffet. Seizoensgebonden gerechten zorgen ervoor dat uw buffet altijd aansluit bij de tijd van het jaar, terwijl de versheid en kwaliteit van onze producten uw gasten zullen verrassen.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Ontdek alle mogelijkheden voor uw buffet

Neem vandaag nog contact met ons op om uw maaltijdbuffet bij onze groothandel te bestellen. Of het nu gaat om een bedrijfslunch, een feestelijke gelegenheid of een informele bijeenkomst, onze buffetten zullen uw verwachtingen overtreffen. Bekijk ook onze promotiefolders voor de nieuwste aanbiedingen en seizoensspecialiteiten. Vertrouw op ons voor een maaltijdbuffet dat smaak, kwaliteit en variëteit belooft.

website.PNG
bottom of page