top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
website.PNG

Groothandel in verse salades

Bij Vleeswaren Westra in Antwerpen, erkend als groothandel in verse salades, begrijpen we het belang van versheid en kwaliteit in elk gerecht. Als leverancier van verse salades zetten wij ons in om een breed scala aan smaakvolle en gezonde opties te bieden. Onze groothandel in ambachtelijke salades is dé plek waar u terecht kunt voor salades die niet alleen lekker zijn, maar ook bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Bent u benieuwd naar onze verse salades?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Bestel heerlijke verse ambachtelijke salades bij onze groothandel

Onze groothandel in ambachtelijke salades staat bekend om zijn uitgebreide en unieke assortiment. Elke salade wordt met de grootste zorg bereid, gebruikmakend van de beste ingrediënten. Bent u op zoek naar seizoensgebonden salades die de versheid van het seizoen weerspiegelen? Of wilt u bulkbestellingen van salade plaatsen voor uw evenementen? Dan zijn wij de leverancier van verse salades die u zoekt. Als ervaren groothandel in vleeswaren weten we precies hoe we de beste ingrediënten kunnen combineren om tot de heerlijkste resultaten te komen. Onze groothandel in verse salades garandeert een constante aanvoer van hoogwaardige, ambachtelijke salades die perfect passen bij elk menu en elke gelegenheid.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Plaats uw bestelling vandaag nog

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met onze groothandel in ambachtelijke salades om uw bestelling te plaatsen. Als leverancier van verse salades zijn wij toegewijd aan het leveren van de beste service en kwaliteit. Bekijk ook onze promotiefolders voor de nieuwste aanbiedingen en exclusieve deals. Naast verse salades kunt u bij ons ook terecht voor een assortiment aan Belgische kazen, perfect om uw maaltijden te complementeren. Kies voor Vleeswaren Westra, uw betrouwbare groothandel in verse salades, en ervaar de versheid en kwaliteit die wij bieden.

website.PNG
bottom of page