top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
Westrakoekjes 300GR vacuum.jpg

Groothandel in seizoensgebonden salade

Verse seizoensgebonden salade bestelt u bij Vleeswaren Westra uit Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van frisse en smaakvolle salades die perfect aansluiten bij elk seizoen. Onze rol als groothandel in seizoensgebonden salade is het bieden van unieke, gezonde en heerlijke opties die uw menu verrijken.

Bent u benieuwd naar onze seizoensgebonden salade?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Heerlijke seizoensgebonden salade bestellen bij onze groothandel

Als groothandel in vleeswaren onderscheiden wij ons ook met onze expertise in het creëren van seizoensgebonden salades. Ons assortiment aan ambachtelijke salades is een feest van smaken en kleuren, aangepast aan elk seizoen. In de lente bieden wij lichte en frisse salades met voorjaarsgroenten en kruiden, terwijl de zomer zich kenmerkt door salades met sappige vruchten en frisse dressings. De herfst brengt rijkere smaken met ingrediënten zoals pompoen en noten, en in de winter richten we ons op voedzame, warme salades met bijvoorbeeld geroosterde groenten. Daarnaast zijn onze salades voor bulkbestelling perfect voor elk bedrijfsevent of catering.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Ontdek onze verfrissende salades

Bent u klaar om uw klanten te verrassen met onze unieke seizoensgebonden salades of andere ambachtelijke seizoensgebonden gerechten? Neem dan contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. Onze groothandel in seizoensgebonden salade staat klaar om u te voorzien van de meest verse en smaakvolle opties. Houd onze nieuwtjes in de gaten om steeds als eerste op de hoogte te zijn van onze exclusieve seizoensspecialiteiten!

Bedankt voor de inzending!

website.PNG
bottom of page