top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
Westrakoekjes 300GR vacuum.jpg

Assortiment aan salade voor bulkbestelling

Wilt u graag een bulkbestelling van salade plaatsen en zoekt u een leverancier met een ruim assortiment? Bij Vleeswaren Westra, gelegen in het hart van Antwerpen, leveren we een groot aantal verschillende salades. Ons assortiment aan salade voor bulkbestelling is zorgvuldig samengesteld om aan de uiteenlopende smaken en voorkeuren van onze klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar klassieke of innovatieve salades, ons aanbod biedt voor ieder wat wils.

Bent u benieuwd naar onze salade voor bulkbestellings?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Bulkbestelling van heerlijke salade uit ons assortiment

Als groothandel in vleeswaren onderscheiden wij ons ook met ons breed assortiment aan salade voor bulkbestelling. Als leverancier van verse salades zorgen wij ervoor dat elke salade vers en van hoge kwaliteit is. Van seizoensgebonden salades die inspelen op de smaken van het moment tot klassieke favorieten, ons assortiment aan salade voor bulkbestelling voldoet aan de hoogste standaarden. Elke salade is een reflectie van onze toewijding aan kwaliteit en versheid, perfect voor uw bedrijfsevenementen, cateringbehoeften of dagelijkse maaltijdservice.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Neem contact met ons op voor uw bulkbestelling

Bent u klaar om de diversiteit en kwaliteit van ons assortiment aan salade voor bulkbestelling te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. Vul het contactformulier in of bel naar +32 (0)3 225 17 00. Ons assortiment aan salade is de perfecte oplossing voor uw zakelijke behoeften. Vergeet ook niet om onze promotiefolders te bekijken voor de nieuwste aanbiedingen en seizoensspecialiteiten!

website.PNG
bottom of page