top of page
✓ Sinds 1947
✓ Ambachtelijke etenswaren
✓ Seizoensgebonden opties
website.PNG

Groothandel in seizoensgebonden gerechten

Overheerlijke seizoensgebonden gerechten bestelt u bij groothandel Vleeswaren Westra, gevestigd in Antwerpen. Onze verse gerechten tillen uw culinaire ervaring naar een hoger niveau. Onze focus als groothandel in seizoensgebonden gerechten ligt op het aanbieden van smaakvolle en verse opties die perfect passen bij elk seizoen van het jaar.

Bent u benieuwd naar onze seizoensgebonden gerechten?

vleeswaren.PNG
KAZEN.PNG
SALADES.PNG

VLEESWAREN

KAZEN

SALADES

SAUZEN.PNG

Heerlijke seizoensgebonden gerechten bestellen bij onze groothandel

Als groothandel in vleeswaren bieden we een diversiteit aan seizoensgebonden gerechten aan, waarbij elk seizoen zijn eigen unieke smaken en ingrediënten brengt. In de lente serveren we lichte en frisse seizoensgebonden salades, terwijl de zomer zich leent voor kleurrijke en fruitige gerechten. De herfst brengt rijke en hartige opties, terwijl de winter ideaal is voor stevige en voedzame gerechten. Bij al onze bereide gerechten maken we enkel gebruik van de beste ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Daarnaast bieden we ook complete maaltijdbuffetten aan, waarin de essentie van elk seizoen tot uiting komt.

SAUZEN.PNG
STOOFVLEES.PNG
DESSERT.PNG

SAUZEN

BEREIDE MAALTIJDEN

OVERIGE

Anker 1

Neem contact met ons op voor uw seizoensgebonden gerechten

Laat u verleiden door de smaken van elk seizoen en bestel vandaag nog overheerlijke seizoensgebonden gerechten bij onze groothandel. Wij nodigen u uit om onze nieuwtjes in het oog te houden om op de hoogte te blijven van onze seizoensspecialiteiten. Neem contact met ons op via het contactformulier of via +32 (0)3 225 17 00 en ervaar de kwaliteit en diversiteit van onze groothandel!

website.PNG
bottom of page